Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència

Vols col·laborar amb la Territorial de Gràcia?

Si ets soci de ple dret o col·laborador pots ajudar a organitzar les activitats que realitza la Territorial al barri de Gràcia de Barcelona. Cada comissió té els seu propi coordinador i es reuneix un o dos cops al mes per organitzar-se i realitzar les seves activitats. Tots els membres de les comissions són voluntaris. Pots col·laborar en qualsevol de les cinc comissions de la Territorial de Gràcia, que són:

- Benvinguda: la comissió que es reuneix un cop cada trimestre per donar la benvinguda als nous socis de l'ANC a la Territorial de Gràcia.
- Xarxes socials i comunicació. És la comissió que manté contactes amb els mitjans i informa de les activitats a la web, les xarxes socials a twitter i facebook, amb fotos a flickr i amb vídeos a youtube.
- Debats i idees. Aquesta comissió organitza trobades per debatre i crear argumentari a nivell intern per als adherits a Gràcia.
- Extensió. La comissió d'extensió s'ocupa especialment de les parades informatives i altres activitats de difusió al carrer.
- Xerrades. La comissió de xerrades organitza xerrades, conferències i debats.

Necessitem voluntaris
L'equip de repartiment de cartells i visites a comerços de l'ANC Gràcia necessita ampliar els seus voluntaris. Especialment, necessitem voluntaris que puguin repartir informació a comerços en horari comercial.

Més informació:
Requisits: disponibilitat de visitar a peu comerços d'un dels barris del districte de Gràcia. (especialment ens cal Gràcia Nova i La Salut)
Horari: un parell d'hores a la setmana en horari comercial de dimarts a divendres. Preferible disponibilitat pels matins.
Activitat: visita a comerços per repartiment de cartells de les activitats de l'ANC Gràcia. Explicació de les activitats que duem a terme a l'ANC.

Per posar-te en contacte amb el coordinador de la comissió o per col·laborar en una comissió envia un correu electrònic a graciaperlaindependencia@assemblea.cat . Igualment, ens pots fer arribar els teus suggeriments i peticions de noves activitats.

graciaperlaindependencia@assemblea.cat

Logo anar a Facebook Logo anar a Twitter Logo anar a Youtube Logo anar a Flickr