Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Motius econòmics per voler la independència
Xerrada organitzada per l’ANC Gràcia
Administrar els nostres diners comença a ser molt urgent. Xerrada a carrec d'Alex Furest
Cartell de la xerrada d'Àlex Furest

Administrar els nostres diners comença a ser molt urgent

Motius econòmics per voler la independència
Xerrada organitzada per l’ANC Gràcia al Centre Cívic del Coll (3-12-2013)

La Territorial de Gràcia de l'ANC ja ha arribat al Coll. Al Centre Cívic d’aquest barri es va fer dimarts passat, 3 de desembre, una xerrada sobre els motius econòmics que ens impulsen a voler un estat que pugui donar resposta a les necessitats dels seus ciutadans. Davant d’una vintena de persones, Àlex Furest, membre d'Economistes per la Independència, va anar detallant les diferents situacions en què els diferents governs de l'Estat espanyol han anat prenent decisions contràries als nostres interessos, provocant el progressiu empobriment de Catalunya.


D’altra banda, Furest també va fer un interessant repàs a l'argumentari de la por que ens arriba dia a dia, tot contestant-lo amb dades contrastades. La participació del públic assistent va ser constant durant la xerrada i es van plantejar dubtes i reflexions. Aquests són algunes frases extretes de les explicacions de l’economista:

"Qui esperi que arribar a la independència serà com seure al sofà de casa i còmodament canviar de canal, ho té mal entès. Haurem de prendre decisions i ens haurem d'arriscar, però ara mateix l'autèntica aventura és quedar-se a Espanya"


"Vigilem que encara no està descartat el corredor madriterrani. No és una broma, és com han batejat la proposta d'anar de València a Tarragona saltant-se Castelló i passant per Madrid"

"Parafrasejant el professor Sala i Martín, hi ha dues constants a l'Univers: la velocitat de la llum i el dèficit fiscal català"

Dia: Dimarts, 03 de desembre de 2013
Hora: 19:30h
Lloc: Centre Civic El Coll-La Bruguera, carrer Aldea, 15
Organitza: Economistes per la independència

Documents