Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Cartell INTERNACIONALITZACIÓ DEL PROCÉS D'INDEPENDÈNCIA: HELP CATALONIA
Cartell de l'activitat de Help Catalonia

Help Catalonia presenta a Gràcia, de la mà de l’ANC, la seva tasca per internacionalitzar el conflicte català

Informar a tot el món en diverses llengües sobre el que està passant a Catalunya és l’objectiu de Help Catalonia, l’entitat de la societat civil que es va presentar en un acte conjunt amb l’Assemblea Territorial de Gràcia de l’ANC, el passat 28 de novembre al Centre Moral i Instructiu de Gràcia.

Anna Aroca i Jordi Vázquez, dos dels responsables de Help Catalonia, van explicar davant una cinquantena de persones, que en els últims tres anys la presència de les demandes catalanes per esdevenir un estat ha crescut exponencialment. “No fem llargs articles acadèmics”, van explicar, “sinó petits muntatges visuals, molt entenedors, denunciant la violència que exerceix l’Estat espanyol sobre els catalans i intentant trobar arreu del món simpaties i aliances cap al nostre cas”.

Help Catalonia parteix de la base que perquè els altres països reconeguin Catalunya, un cop aquesta proclami la independència, cal que primer la coneguin, que sàpiguen que la nostra reclamació no és egoista, sinó molt fonamentada, i “que en ple segle XXI no ens deixen votar el nostre futur, i quan els dius això, a Europa tothom ho entén desseguida”, deia Anna Aroca. Al voltant d’un cent voluntaris fan possible que aquesta organització enviï missatges a tot el món mitjançant totes les xarxes socials en cinc llengües: anglès, francès, espanyol, alemany i italià.

En el debat que es va obrir al final de l’acte entre el públic, van sorgir diverses iniciatives de col•laboració entre l’ANC i Help Catalonia de cara a explicar el procés cap a la independència a més gent de més països, i especialment als nombrosos turistes que visiten Catalunya.

Dia: Dijous, 30 de novembre de 1713
Lloc: Centre Moral i Instructiu de Gràcia de Gràcia (carrer Ros de Olano, 9)
Organitza: ANC Gràcia per la independència, Help Catalonia

Documents