Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Assemblea General Ordinària de la territorial de Gràcia de l'ANC
Assemblea General Ordinària de la territorial de Gràcia de l'ANC
Assemblea General Ordinària de la territorial de Gràcia de l'ANC
Públic a l'Assemblea General Ordinària de la territorial de Gràcia de l'ANC

Un nou impuls per a la Territorial de Gràcia de l’ANC

L’assemblea general de la Territorial de Gràcia de l’ANC, celebrada el passat 21 d’octubre a l’auditori del CAT, va servir per comprovar l’excel·lent moment de l’entitat i per donar-li un nou impuls, tot ratificant alhora els càrrecs de l’actual equip coordinador. Amb l’assistència de més de vuitanta socis i sòcies de ple dret, l’assemblea va aprovar per unanimitat la memòria i l’estat de comptes del període 2012-13. Pel que fa a la renovació de càrrecs, només hi va haver un vot en contra. Agustí Segarra continua de coordinador, Montserrat Higueras de secretària, i Francesc Mulà, de tresorer.

Durant l’acte, també es va presentar el Pla d’Actuació de l’ANC per als pròxims mesos, després de l’èxit aclaparador de la Via Catalana. Ho va fer la membre del Secretariat Nacional i alhora activa companya de la territorial gracienca, Rosa Planas. Aquest Pla va ser el que va suscitar més intervencions en la part final de l’assemblea, per formular propostes i aclarir dubtes.

En definitiva, l’Assemblea Territorial de Gràcia de l’ANC, amb uns 800 membres (616 socis de ple dret, 166 simpatitzants i 55 col·laboradors) encara el futur immediat amb renovades forces i amb el convenciment que cal un darrer esforç en aquesta etapa crucial en el camí cap a la independència de Catalunya.

Dia: Dilluns, 21 d'octubre de 2013
Hora: 19:30h
Lloc: Auditori del C.A.T. Travessia de St. Antoni, 6-8, Gràcia
Organitza: ANC Gràcia per la independència

Documents