Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
29 d'abril - Assemblea General Ordinària a Granollers

> INSCRIPCIÓ: amb l'objectiu de preveure l'assistència i de facilitar l'accés al Pavelló, l'organització de l'AGO ens demana als socis que ens hi inscrivim prèviament. Cal anar al web general (https://assemblea.cat/reserva). L'apartat "acompanyant" és per no socis que també hi vulguin assistir. Amb aquesta inscripció rebràs un codi de barres per l'accés directe al Pavelló i la indicació de la porta d'accés recomanada.

> Hem organitzat un AUTOCAR per anar-hi tots plegats des de Gràcia.
No ens quedarem al dinar, l'autocar marxarà en acabar l'AGO. De tota manera si vols quedar-te al dinar indica-ho a comentaris, mirarem d'arreglar-ho. Estem en contacte amb altres territorials de Barcelona que també tenen autocar i sí que es queden.
Apunta-t'hi enviant un mail a: graciaperlaindependencia@assemblea.cat

Els detalls a tenir en compte són:

PUNT DE TROBADA: Passeig de Sant Joan - Indústria
SORTIDA: Convoquem a les 8h per sortir PUNTUALMENT a les 8.15h
TORNADA: Mitja hora després d'acabada l'assemblea
PREU: 10€

LA PLAÇA QUEDA CONFIRMADA UN COP S'HAGI FET EL PAGAMENT. Ens pots trobar el divendres 21 d'abril al carrer Robí, 22 i el dia de Sant Jordi a la parada situada al Pla d'en Salmeron.
Si no pots venir cap d'aquests dies, escriu un mail a: graciaperlaindependencia@assemblea.cat , i ja quedarem.


> Al web de l'assemblea, trobareu els documents i resta d'informacions (Mesa, Ordre del dia, Informe de Gestió, Informe Econòmic, Reglament, Full de Ruta i Codi Ètic).

Dia: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 08:00h
Lloc: Passeig de Sant Joan - Indústria
Organitza:
Agraïments: