Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Fem Futur - matinal festiva a Alfons el Savi

Aquest diumenge a la plaça d'Alfons el Savi. És la festa major de les activitats de l'ANC al carrer, hi haurà diverses carpes, amb activitats per la canalla, tabalers, inflables, maquillatge... i, especialment rellevant seran les ponències de 10-12 minuts amb especialistes que ens explicaran tot allò que cal que la ciutadania conegui, amb paraules clares i missatge entenedor.

En aquestes multiparades el soci de l'assemblea hi té un paper fonamental, no tant en la participació directa com a espectador (que també) sinó, sobretot, en la participació com a voluntari pel bon funcionament de tot plegat.
Com us podeu imaginar, calen moltes mans!

Si ja ets voluntari habitual dels actes de l'assemblea, no et perdis aquest acte de gran format diumenge que ve a la frontera de Gràcia amb el Guinardó.

Si encara no t'has estrenat com a voluntari, aquesta és una bona ocasió. Tasques n'hi ha moltes, des de les més especialitzades a les més senzilles, totes elles necessàries i totes elles satisfactòries perquè és entre tots i totes que tirem endavant els projectes. Aquesta és la força de l'Assemblea!!

Dia: Diumenge, 19 de març de 2017
Hora: 10:00h
Lloc: Plaça d'Alfons el Savi
Organitza:
Agraïments: