Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Presentació a Gràcia del Manifest pel Referèndum

Aquest proper dilluns dia 6 de març -a les 7 del vespre, al teatre dels Lluïsos de Gràcia- i conjuntament amb la Sectorial de Dones de l'ANC i algunes entitats de la Vila, hem programat un acte de presentació a Gràcia del MANIFEST del Pacte Nacional pel REFERÈNDUM.
Volem saber bé què diu el Manifest i per això hem demanat a quatre dels vuit ponents redactors que vinguin a explicar-nos-ho. Concretament les quatre dones de la comissió executiva perquè s'ha volgut donar visibilitat a les dones tenint en compte la data del 8 de març.
Es tracta de Maite Arqué (exalcaldesa de Badalona), Carme-Laura Gil (exconsellera d'Educació), Itziar González (exregidora de Ciutat Vella) i Carme Porta (exdiputada al Parlament).El manifest vol ser el punt de trobada de la Taula del Pacte Nacional pel Referèndum on s'aglutinen partits, entitats i institucions favorables a fer efectiu el dret a decidir de la societat catalana; i la presentació a Gràcia, un acte conjunt previ a la constitució formal de la Taula d'Entitats i Partits al nostre districte.

Dia: Dilluns, 06 de febrer de 2017
Hora: 19:00h
Lloc: Teatre dels Lluïsos de Gràcia (plaça del Nord, 7)
Organitza: Sectorial de Dones de l'ANC i Gràcia per la independència (ANC-Gràcia)
Agraïments: El Cercle, Dones No Estàndards, Fundació Festa Major de Gràcia, Lluïsos de Gràcia, Òmnium-Gràcia, Orfeó Gracienc