Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Aquest dissabte 10 de desembre amb "Casa Nostra, Casa Vostra" a la plaça Universitat

Des de l'Assemblea Nacional Catalana ens hem adherit a aquesta campanya solidària i reivindicativa de la nova plataforma “Casa Nostra, Casa Vostra” que pretén fer pedagogia i sensibilitzar sobre la necessitat d’acollir refugiats.

Catalunya ha estat poble acollit i històricament un país d'acollida. En aquests moments les institucions catalanes tenen el compromís d’acollir i asseguren tenir-ho tot a punt però no els és permès acollir directament els refugiats, perquè és l'estat espanyol qui té competències exclussives en polítiques d’asil i no està complint els seus compromisos internacionals.

El primer acte de campanya es durà a terme aquest dissabte dia 10 de desembre, dia dels Drets Humans, a la plaça Universitat de Barcelona. En aquest acte la sectorial d'Immigració hi serà present com a membre de l'equip coordinador de la plataforma i en representació de l'ANC.
La comissió de mobilització de l'ANC també col·labora de forma activa amb l'aportació de voluntaris i amb l'organització de l'acte sobre refugiats de la campanya d'estiu. De les 11h a les 18:30h hi haurà diverses activitats, xerrades, carpa dels Drets Humans, projecció de vídeos... i es clourà a les 18:30h amb l'encesa de 10.000 espelmes.I què podem fer com a entitat?
Durant la campanya d'estiu ja vam fer actes per posar en evidència aquesta catàstrofe humanitària en la que no ens és permès intervenir. Ara podem donar a conèixer entre els nostres socis i simpatitzants la iniciativa i demanar-vos que signeu el manifest.

Ara és el moment de fer visible la nostra solidaritat i sumar-nos activament a la plataforma Casa Nostra, Casa Vostra.

Salutacions,
Equip de coordinació ANC Gràcia

Dia: Dissabte, 10 de desembre de 2016
Hora: 11:00h
Lloc: Plaça de la Universitat
Organitza:
Agraïments:

Imatges