Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


En suport a Carme Forcadell

Aquesta setmana tenim feina!
El més alt tribunal de justícia espanyol a casa nostra, l'anomenat Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha decidit citar a declarar la M.H. Presidenta del Parlament Carme Forcadell.
Ella va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i l'han citada a declarar per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional.
Així doncs ens concentrarem el dijous 15 de desembre a les 20 h, davant dels ajuntaments de tot Catalunya, on alcaldes i alcaldesses llegiran un manifest i l'endemà, divendres 16 a les 9h del matí, fem una crida a acompanyar la presidenta a les portes del TSJC, al passeig de Lluís Companys, 12-14 de Barcelona.

Aquestes mobilitzacions són promogudes per l'ANC, conjuntament amb Òmnium, l'AMI i l'ACM i anirem donant-ne més detalls els propers dies a través dels canals de la xarxa (Facebook, Twitter, Instagram).

Dia: Dijous, 15 de desembre de 2016
Hora: 20:00h
Lloc: Ajuntaments de tot Catalunya
Organitza: Òmnium, AMI, ACM, ANC
Agraïments: