Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Per la democràcia - diumenge 13N tothom a Montjuïc

El Tribunal Constitucional s'ha autoatorgat la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat. En la pràctica, això implica que qualsevol càrrec polític a l'Estat pot ser suspès temporalment en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC, convertit en guardià de les essències.

A més, els processos oberts a Vic contra Joan Coma, a Berga contra Montse Venturós, a més de 300 ajuntaments i molt especialment al nostre Parlament contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i la mesa, demanen una resposta. Cal que deixem clar que no deixarem sols aquells representants que se la juguen perquè puguem votar sobre la independència en un referèndum aquest any.

Per això, convoquem la ciutadania a l'Avinguda Maria Cristina davant les Fonts de Montjuïc, a Barcelona, el 13 de novembre al migdia a un gran acte en què el territori, que se la juga cada dia sense escolta, serà el gran protagonista. Us hi esperem!

Dia: Diumenge, 13 de novembre de 2016
Hora: 12:00h
Lloc: Fonts de Montjuïc (Av. M. Cristina)
Organitza: Assemblea Nacional Catalana
Òmnium Cultural

Agraïments: