Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


presentació del Pla de Xoc contra la pobresa de Gràcia Participa

Aquest dilluns dia 27 a l'Espai Albert Musons, de 19 a 21 h s'han convocat les entitats del Districte per presentar formalment la Plataforma Gràcia Participa. Tindrem com a convidat el Pare Manel que ens parlarà de com "Trobar camins per la Revolució Social" i la Matilde Climent, coordinadora del Banc dels Aliments de la Zona Nord, amb qui estem col·laborant.

Un altre objectiu de la trobada és aconseguir la màxima presència a la Pl.de la Vila el dimecres dia 29, que és quan s'entrarà al Ple del Districte la nostra proposta de Rebost Solidari, amb el suport de diverses forces polítiques.


S'està fent crida a totes les entitats per tal que vinguin a fer visible el seu suport essent presents dimecres 29 a la Plaça de la Vila a partir de les 17,30.
L'ANC, com a entitat impulsora i membre de la plataforma Gràcia Participa, hem de ser-hi presents amb la màxima representació possible. Aquesta és la primera mesura d'un Pla de Xoc molt més ambiciós contra la pobresa, que ens interpel·la a tots i a totes com a veïns i veïnes de la nostra Vila.

Així doncs reserveu a la vostra agenda els dies 27 i 29 per fer pinya tots plegats i fer visible la nostra reivindicació.

Dia: Dilluns, 27 de juny de 2016
Hora: 19:00h
Lloc: Espai Albert Musons (carrer Alzina, 7)
Organitza: Gràcia Participa
Agraïments: