Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
L’assaig gracienc de la Via Lliure aplega més d’un miler de persones

Aquest dimarts a Pi i Margall hem pogut assajar a la manera gracienca l'onada de colors que representarà la Via Lliure de la Meridiana del proper Onze de Setembre.
L'acte l'ha conduit en Quim Vila, que ha amenitzat amb molta entrega la primera mitja hora, fins que a les 19:30h ha començat l'assaig de debò, també guiat per ell.
Cap a les 19:35h ha estat el moment més emotiu amb l’enlairada coordinada, filera per filera, de cadascun dels eixos.


En el moment àlgid s'han aplegat més d'un miler de persones, i entre els assistents hi havia el president del Districte de Gràcia Gerard Ardanuy, l'exalcalde Xavier Trias, el diputat d'EUiA David Companyon, el diputat de la CUP David Fernández, moltes altres conselleres de districte d'ERC i CDC, l'expresidenta de l'ANC Carme Forcadell, i també el president de l'ANC Jordi Sánchez. Entre molta gent d'entitats i associacions gracienques, a banda de moltes famílies amb mainada.
Tot seguit, a l'escenari de Joanic han tingut lloc els parlaments que ens han adreçat Jordi Sánchez (ANC), David Fernández (CUP) i Carme Forcadell (Junts Pel Sí). Tots tres, davant de mig miler de persones i nombrosos mitjans de comunicació, han coincidit a animar la gent a participar a la convocatòria de la Meridiana per a l’Onze de Setembre, com a preludi de les eleccions del 27S, "les més importants de la nostra història contemporània".

Dia: Dimarts, 18 d'agost de 2015
Hora: 19:30h
Organitza: ANC Gràcia per la independència
Agraïments: comissió de festa majo