Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Programa d'activitats per Festa Major a plaça Joanic

Segon dia farcit d'activitats: començarem al migdia amb un taller de swing per a grans i petits. I per agafar forces tancarem el matí amb un vermut popular . A partir de les 5 de la tarda, omplim Pi i Margall de colors: acte central de l'ANC a les Festes de Gràcia.

Com cada any volem fer un petit assaig del que ha de ser la gran mobilització de la diada d'enguany i fer, a petita escala, l'onada de colors gracienca omplint Pi i Margall dels 10 colors que representen els 10 eixos que l'ANC proposa per la campanya d'estiu (Regeneració Democràtica, Oberta al Món, Benestar i Justícia Social, Diversitat, Solidaritat, Igualtat, Sostenibilitat, Equilibri Territorial, Innovació i Educació i Cultura).
L'acte començarà a dos quarts de vuit de la tarda i a les vuit farem la cloenda amb els parlaments del president de la nostra entitat, Jordi Sánchez, l'expresidenta i membre de Junts Pel Sí Carme Forcadell, i el diputat de la CUP i veí gracienc David Fernández.

Encara farem més coses, si tenim gana podrem sopar entrepans de botifarra, i després, gaudir de l'espectacle musical Gràcies Ovidi.

Fi de Festa a les onze amb el concert de Rumb al Bar.

Moltes gràcies i que comenci la Festa Major!!!!

Dia: Dimarts, 18 d'agost de 2015
Hora: 19:00h
Lloc: Plaça de Joanic
Organitza:
Agraïments:

Imatges