Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


La Territorial de Gràcia escull una nova coordinadora en l'Assemblea General del 16 d'abril

L'AT de Gràcia de l'ANC va celebrar el passat dijous 16 d'abril l'Assemblea General ordinària a la sala d'actes del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). Entre els principals punts aprovats, destaca l'elecció d'una nova coordinadora, formada per 16 persones de forma col·legiada i amb un esperit continuador de la feina feta fins ara.

La nova coordinadora de Gràcia per la independència (AT-Gràcia) l'encapçalen Marina Morera, com a coordinadora, Pilar Peries, com a secretària, i Andreu Serrano, com a tresorer, mentre que els vocals són Clara Albors, Josep Manel Alejandre, Francesc Amaro, Joan Bussé, Lola Capdevila, Soledat Farré, Montserrat Higueras, Montse Planas, Agustí Segarra, Francesc Solé, Llorenç Sotorres, Ignasi Tort i Eladi Vellosillo. La nova coordinadora va ser escollida pràcticament per unanimitat. A la foto podeu veure alguns dels seus membres, ja que no tots van poder assistir a l'Assemblea.

D'altra banda, es van aprovar amb una àmplia majoria de vots favorables tant l'informe de gestió com l'informe econòmic de la coordinadora sortint. Agustí Segarra i Andreu Serrano van ser els encarregats d'explicar-los als assistents. També van intervenir Marina Morera, en qualitat de portaveu de la Comissió d'Extensió, per explicar les pròximes activitats que s'estàn preparant per a les pròximes setmanes (Sant Jordi, dissabtes intensius al Barcelonès, actes de cada dia 27, etc) i Soledat Farré per explica la nova activitat anomenada Àgora.

Finalment Rosa Planas, membre del Secretariat Nacional de l'ANC i alhora de la territorial gracienca, va pujar a l'escenari per explicar el document-marc i el full de ruta aprovats a l'Assemblea General de Lleida del 12 d'abril passat, així com les línies bàsiques de l'acció prevista per al pròxim Onze de Setembre a la Meridiana de Barcelona.
L'assemblea va cloure's amb l'apartat de precs i preguntes, durant el qual es va produïr diverses intervencions dels socis i sòcies assistents.

Organitza:
Agraïments: