Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Nou cicle de Tertúlies amb Gràcia, ara amb els representants dels partits sobiranistes

L'ANC de Gràcia reprèn aquest dilluns que ve, 24 de novembre, el cicle de Tertúlies amb Gràcia que tant d'èxit va tenir les setmanes prèvies al 9N. Aquest segon cicle, però, no està protagonitzat per periodistes o opinadors, sinó pels representants de totes les forces polítiques catalanes que han donat suport al procés.
El primer de trencar el foc serà el portaveu de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP), David Fernández, que, a més, sempre ha tingut una gran vinculació amb el nostre vila, ja que hi va estudiar i va participar activament en la fundació de l'Ateneu Popular "La Torna".

A David Fernández i a la resta de representants polítics que passaran pel cicle de Tertúlies amb Gràcia (cada dilluns, a les 19:30 hores, al CAT), serà el moment de preguntar-los quines són les pròximes passes que proposen per culminar el procés que ens ha de dur a la independència de Catalunya.
Anunciarem amb antel·lació els noms dels pròxims convidats.

Organitza:
Agraïments: