Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència


Gràcia obté un resultat excel·lent el 9N

Gairebé 50.000 ciutadans del districte de Gràcia van participar aportant el seu vot, el passat 9 de novembre, en el Procés Participatiu convocat per la Generalitat sobre el futur polític de Catalunya. El nostre districte ha estat un dels més participatius de Barcelona, ja que el nombre de gent que es va acostar a les urnes (47.679 per ser exactes) no era sensiblement menor al que es dóna en unes eleccions municipals.

Pel que fa als vots favorables al sí-sí en la doble pregunta encadenada, van ser el 82,8% dels emesos, xifra que situa el nostre districte en el número 1 de la ciutat, per davant de l'Eixample (81,2%) o Sarrià-Sant Gervasi (79,5%), els altres districtes que estan per damunt de la mitjana de vots positius dobles a Barcelona. El sí-no va obtenir l'11,1%, el no el 2,9% i altres respostes o circumstàncies l'1,9%. Si voleu veure els resultats concrets als 12 punts de votació del districte, podeu consultar el document que us adjuntem més avall.

L'AT de Gràcia de l'ANC es felicita per aquests excel·lents resultats, que demostren que el nostre districte aposta clarament per la independència de Catalunya. Però alhora vol fer una crida a tots els seus socis i simpatitzants a no abaixar la guàrdia, perquè aquesta batalla l'hem guanyat, però l'objectiu final de la llibertat nacional encara no és assolit. Per això, demanem a tothom que mantingui l'alt nivell de mobilització i implicació per continuar avançant, pas a pas, etapa a etapa, en els pròxims mesos. Des de Gràcia per la Independència seguirem fent activitats per tot el districte per augmentar la base social del sobiranisme i assegurar encara molts més vots a favor del SÍ en la "consulta definitiva", sigui en forma de referèndum legal o d'eleccions plebiscitàries.

Dia: Divendres, 14 de novembre de 2014
Organitza:
Agraïments:

Imatges