Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Salvador Alsius al C.A.T. de Gràcia

Tertúlia amb Salvador Alsius, dilluns 6 d'octubre, 19:30 h, al CAT.

Aquest dilluns encetem el cicle "Tertúlies amb Gràcia" amb la presència de Salvador Alsius, conegut periodista, expresentador de TV3 i actualment vicepresident del Consell Audiovisual de Catalunya.

L'objectiu d'aquest cicle, que se celebrarà cada dilluns, des d'ara fins al 10 de novembre, és comentar l'actualitat del procés cap a la independència amb diferents periodistes que estan seguint amb especial interès tots els fets dels darrers mesos al nostre país. La veu de Salvador Alsius, que, a més, és membre de l'ANC Gràcia, ens serà molt útil per entendre quina és la situació actual, amb la convocatòria de la consulta del 9N suspesa cautelarment pel Tribunal Constitucional i la voluntat de l'ANC, Òmnium Cultural i diversos partits polítics de continuar endavant amb la campanya pel Sí-Sí.

Recordeu la convocatòria: Dilluns, 6 d'octubre, a les 19:30h, al bar del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT). L'acte forma part de la campanya unitària "Ara és l'hora".

Dia: Dilluns, 06 d'octubre de 2014
Hora: 19:30h
Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6)
Organitza:
Agraïments: