Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Miquel Strubell, ANC, CAT, Tradicionàrius, tertúlia

Tertúlia amb Miquel Strubell, dilluns 13 d'octubre, 19:30h al CAT

Segona trobada del cicle "Tertúlies amb Gràcia", aquest dilluns amb Miquel Strubell, destacat sociolingüista i llicenciat en Psicologia.

L'objectiu d'aquest cicle, que se celebrarà cada dilluns, fins al 10 de novembre, és comentar l'actualitat del procés cap a la independència amb diferents periodistes i professionals de la comunicació que estan seguint amb especial interès tots els fets dels darrers mesos al nostre país. L'anàlisi de Miquel Strubell ens serà molt útil per entendre quina és la situació actual, amb la convocatòria de la consulta del 9N suspesa cautelarment pel Tribunal Constitucional i la voluntat de l'ANC, Òmnium Cultural i diversos partits polítics de continuar endavant amb la campanya pel Sí-Sí.

Recordeu la convocatòria: dilluns, 13 d'octubre, a les 19:30h, al bar del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), Travessia de Sant Antoni 6 / Plaça d'Anna Frank.

L'acte forma part de la campanya unitària "Ara és l'hora".

Dia: Dilluns, 13 d'octubre de 2014
Hora: 19:30h
Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni, 6)
Organitza: campanya unitària Ara és l'hora
Agraïments: CAT