Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Jofre Llombart a la Llibreria Ona
espai de tertúlies de la Llibreria Ona

"Vull la independència per poder tenir les tardes lliures"

El periodista Jofre Llombart presenta el llibre “Doncs jo, ara, votaré sí” a Gràcia.
El passat dijous 12 de juny l’ANC Gràcia va organitzar la presentació del nou llibre de Jofre Llombart a la llibreria Ona situada al carrer Gran de Gràcia, 217. L’autor va explicar que el llibre és un compendi d’entrevistes a nou personatges diferents que per diferents motius han virat el seu pensament cap a tesis independentistes. L’objectiu, afirmà, era demostrar que aquest un procés transversal que cada vegada abarca gent més diversa: des de joves fins a anciants, gent de dretes i d’esquerres, nouvinguts i nascuts aquí, treballadors, jubilats, empresaris... Al llibre hi entrevista des de la germana del Cardenal Sistach fins a la filla del polític del PP Enric Millo passant pel fill de l’escriptor Vázquez Montalbán, entre altres. Tots ells defensen sense fisures el dret a decidir i la majoria es decanta per l’opció del Sí-sí.

El periodista va confessar que ell és un “optimista genètic” i que creu que l’únic final possible de tot plegat és la independència de Catalunya. Tot i així, va reivindicar irònicament que cal que l’anomenat “procés” acabi un dia o altre perquè la gent com ell necessita poder tornar a tenir les tardes lliures en al•lusió a la gran quantitat d’actes i manifestacions a les que hem assistit en els últims anys.

L’acte fou presentat per la periodista i membre de l’ANC Gràcia Laia Perearnau i va comptar amb un bon nombre d’assistents que, a l’acabar la presentació, van encetar un debat sobre les possibles sortides després del 9N.

Organitza:
Agraïments:

Imatges


Laia Perearnau presentant Jofre Llombart