Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Núria-Feliu a la Sedeta
La Núria recitant a la Sedeta

Núria Feliu canta i recita poesia patriòtica a La Sedeta

La carismàtica cantant Núria Feliu va participar dimarts, 27 de maig, a la sala gran del Centre Cívic La Sedeta, en un acte ben especial dirigit a la gent gran del barri. Va ser una activitat coorganitzada per l'Assemblea Territorial de Gràcia i l'Assemblea Sectorial Jubilats per la Independència, ambdues membres de l'ANC.

L'acte va començar amb l'actuació de la coral Vent del Nord dels Lluïsos de Gràcia, la més sènior de les corals de l'entitat. Van oferir tres peces cantades i la interpretació amb violoncel d'El cant dels ocells.

Va continuar Pere Gabarra, membre de la sectorial de jubilats de l'ANC, que va exposar les conseqüències que per al col•lectiu a qui anava dirigit l'acte suposa seguir formant part de l'Estat Espanyol i les oportunitats que tenim amb la creació d'un nou estat.

Per últim, Núria Feliu ens va oferir una selecció de poemes patriòtics acompanyats de cançons nostrades. Amb la seva alegria, força i carisma, la Feliu va fer cantar tothom i molts dels assistents van acompanyar el compàs des de la cadira. Van acabar cantant tots junts Els Segadors i després tothom va gaudir d’un lleuger berenar.

Núria Feliu participa desinteressadament, per patriotisme, en aquests actes, i està voltant tot Catalunya lliurant-se de ple, desprenent optimisme i bon humor, signant, conversant i fent-se fotos amb qui li ho demana i convertint la vetllada en una festa entranyable.

Lloc: Centre Cívic la Sedeta (Sicília, 321)
Organitza: ANC Gràcia
Jubilats per la Independència

Agraïments: Coral Vent del Nord dels Lluïsos de Gràcia

Imatges

Núria Feliu i Vent del Nord
Núria Feliu amb la coral Vent del Nord