Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Públic present a la presentació del documental "Catalonia next independent state of Europe"
Públic present a la presentació del documental "Catalonia next independent state of Europe"

PLE ABSOLUT EN LA PRESENTACIÓ DE “CATALUNYA, NEXT INDEPENDENT STATE IN EUROPE”

Josep Farré i Agustí Soler, participants en la recerca històrica del llibre “El cas dels catalans” van presentar ahir a l’Orfeó Gracienc el documental “Catalonia, next State of Europe”. El vídeo pretén explicar el per què de la necessitat que Catalunya esdevingui independent i s’enviarà a un miler de persones influents de l’àmbit internacional.

El documental parla del per què els catalans desitgen separar-se d’Espanya, de l’asfíxia econòmica que pateix el país, de la discriminació lingüística i cultural que es viu en diferents àmbits de la societat i es fa un repàs de la història de Catalunya. L’acte va ser moderat pel coordinador de l’ANC-Gràcia, Agustí Segarra i va rebre forts aplaudiments en acabar-se.

“El cas dels catalans” és el llibre editat per l’editorial Curial en el qual s’hi recullen narracions dels esdeveniments de la Guerra de Successió. Els textos reflecteixen el corrent d’opinió crític que existia a la capital britànica sobre l’abandonament dels catalans per part del govern anglès, contravenint així el Pacte de Gènova del 1705.

Organitza:
Agraïments:

Imatges

Moderador Agustí Segarra coordinador de l'ANC-Gràcia Josep Farré i Agustí Soler, participants e
Josep Farré i Agustí Soler, han presentat el documental "Catalonia, next state of Europe". Moderador Agustí Segarra.
Cartell del documental "Catalonia, next independent state of Europe"
Cartell de presentació de l'acte.