Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Carles Boix

El professor Carles Boix, convençut de la viabilitat d’una Catalunya independent

La Sectorial de l’Administració Pública per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la col·laboració de la Territorial de Gràcia, ha organitzat aquest dijous la conferència del professor de la Universitat de Princeton i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Carles Boix, que ha omplert la sala d’assaigs de l’Orfeó Gracienc amb un centenar d’assistents.

Presentat per Salvador Garcia, Carles Boix ha defensat la viabilitat dels països petis, capdavanters en prestacions als seus ciutadans i en competitivitat en un món globalitzat.

Boix ha assenyalat els avantatges que pot oferir una Catalunya independent, amb una economia oberta, més propera al ciutadà, i amb un adequat aprofitament dels recursos i capital humà de què disposa, incidint especialment en la importància d’una bona formació i educació. També ha ressaltat la necessitat de l’existència de contrapoders que impedeixin manipulacions i favors en la gestió de govern.

Finalment, en el torn de preguntes s’ha manifestat optimista amb el procés cap a la independència i ha donat un valor cabdal al moviment cívic i de compromís ciutadà que representa l’ANC.

Més informació a http://administracioxindependencia.cat/

Organitza:
Agraïments: