Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Cartell de la conferència de Carles Boix
Cartell de la conferència de Carles Boix

La viabilitat dels estats petits

La Sectorial de l'Administració Pública per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana convoca aquest dijous, a la tarda, a la sala d’assaig de l’Orfeó Gracienc, la conferència “La viabilitat dels estats petits”. La conferència anirà a càrrec de Carles Boix, Professor of Politics and Public Affairs de la Universitat de Princeton i membre del Col·lectiu Wilson, que parlarà sobre la sobre aquesta temàtica, i serà presentat per Salvador Garcia, coautor de Catalunya last call i membre del Col·lectiu Emma.

La Sectorial de l’Administració Pública per la Independència, dins el marc de l’Assemblea Nacional Catalana, té l’objectiu de repensar l’Administració pública, l’empleat públic com a servidor de tots els ciutadans i com a peça indispensable per al funcionament de l’engranatge del nostre estat social i de dret. I en aquest sentit, els nostres objectius principals son, estendre entre els treballadors públics la bondat de la independència i fer propostes per bastir una Administració pública per a un nou estat d’Europa.

Aquesta conferència pretén, doncs, fer extensiva i més visible les activitats i projectes que s’estan promovent des de la Sectorial, que puguin arribar a la societat en general, en un moment en el qual el tema sobre la formació i gestió dels nous estats és de rigorosa actualitat. En aquest sentit, el professor Boix ens aportarà arguments rigorosos sobre la viabilitat del nostre futur Estat enfront del discurs apocalíptic del Govern Rajoy.

Dia: Dijous, 10 d'abril de 2014
Hora: 18:30h
Lloc: Sala d’assaig de l’Orfeó Gracienc (c. Astúries, 83, Barcelona)
Organitza:
Agraïments: