Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
ANC Tarragona TAP
Ambient a l'assemblea general de Tarragona

Estem preparats per uns mesos intensos, després d'assistir a l'assemblea general de l'ANC a Tarragona

Una seixantena d'associats de l'Assemblea Territorial de Gràcia de l'ANC hem participat aquest dissabte, 5 d'abril, a l'assemblea general de l'entitat, celebrada a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, juntament amb unes 5.000 persones més vingudes d'arreu del país. En un ambient distés però de gran compromís, els representants graciencs hem pres part en totes les votacions per aprovar l'actualització del Full de Ruta, els informes de gestió i econòmic i la convocatòria d'eleccions al Secretariat Nacional per al 10 de maig pròxim.

També hem escoltat amb interès les intervencions des de l'escenari dels diversos membres de l'ANC, que han explicat les activitats previstes per a la pròxima Diada Nacional i per als mesos que queden fins al 9 de novembre, data fixada per a la consulta sobre la independència. Serà, sens dubte, un període de gran intensitat en el qual necessitarem de la col·laboració de tots els socis i simpatitzants. En defintiva, hem tornat a Barcelona amb una gran injecció d'energia i amb les paraules de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ressonant-nos encara a les orelles: "Hem d'assumir la responsabilitat que la història ens ha posat al davant. Hem de fer possible el 9 de novembre de 2014". Com diu el hashtag que hem estrenat durant l'assemblea, "estem preparats" per tot això i més.

Imatges

a l'assemblea general de Tarragona
Votació a l'assemblea general de Tarragona
Bona part de la delegació gracienca a les grades
Bona part de la delegació gracienca a les grades