Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Gràcia per la independència Fotografia realitzada per Tul-la - Estelada Gràcia per la independència
Cartell de la recollida intensiva de signatures

Parada de "Signa un vot" a la plaça de la Revolució
Parada de "Signa un vot" a la plaça de la Revolució.

Èxit de la recollida intensiva de "Signa un vot"

Centenars de ciutadans de totes les edats i condicions han aprofitat aquest cap de setmana per signar per la independència en les nombroses parades instal·lades per la Territorial de Gràcia de l'ANC per tot el barri. El mateix s'ha reproduït arreu de Catalunya, en una dinàmica que cada cop va a més i que permet a l'Assemblea refermar-se en la seva línia d'acció, camí de la consulta del 9 de novembre.

Els atacs a l'ANC des de diversos mitjans de comunicació espanyols, que en demanen la il·legalització, només han provocat l'efecte contrari: moltes persones s'han donat d'alta en els darrers dies com a associats de ple dret o com a simpatitzants de l'Assemblea Nacional. A Gràcia, l'allau d'inscripcions ha superat la cinquantena de membres de ple dret en tant sols una setmana.

Us enllacem algunes fotografies perquè pogueu veure l'ambient que hi ha hagut aquest cap de setmana al voltant dels estands de "Signa un vot per la independència" del barri de Gràcia.

Dia: Dissabte, 22 de març de 2014
Organitza:
Agraïments:

Enllaços